U-IDEE De winkel voor de vakman. Laswinkel, compressoren, machines en FERRO NON FERRO metalen
Helpt U de drempel over

Home

Producten

Winkel

Werkplaats

Route

  Tel. 036-5333641 

 

Simson biedt een breed en uitgebalanceerd assortiment aan montagelijmen. Deze lijmen zijn geschikt voor de verlijming van de meest uiteenlopende bouwmaterialen zoals hout, steen, beton, metaal en vele soorten kunststoffen. Daarnaast hebben montagelijmen een vullend vermogen waardoor ook verlijmingen op oneffen ondergronden mogelijk zijn. Simson biedt montagelijmen die zowel binnen als buiten toepasbaar zijn. Bij de keuze van de juiste montagelijm, behalve of de lijm binnen of buiten wordt toegepast, is het belangrijk om te weten of er werking van de materialen ten opzichte van elkaar te verwachten valt.

U-IDEE kan alle lijmen en kitten van Bostik/SIMSON leveren uitgezonderd tegellijmen/kitten

Simson 007

 

Afdichten én lijmen van hout, metaal, glas, kunststof, keramiek, gipskarton, isolatieplaten, etc. Universeel toepasbaar, zowel binnen als buiten. Oplosmiddelvrij, duurzaam, elastisch, sterk.

Diverse kleuren

Hightack

 

Structurele verlijming van panelen en elementen in o.a. de gevel-, interieur- en plafondbouw. Klemmen of stempelen is meestal niet nodig. Zeer hoge aanvangshechting, goede hechting op nagenoeg alle bouwmaterialen, blijvend elastisch, super sterk, voor binnen en buiten, hecht zelfs op vochtige ondergronden, oplosmiddelvrij.

Kleur: wit

Power Tack

 

Simson PowerTack is een nieuwe, innovatieve montagelijm. PowerTack combineert hoge aanvangshechting met prettige verwerkbaarheid en extra snelle uitharding. Deze lijm is te gebruiken op nagenoeg alle materialen en alle ondergronden, zelfs vochtige ondergronden. Snel én sterk.

Kleur: wit

 

Invisible 008

 

Simson 008 Invisible is een transparante lijmkit voor binnen en buiten. Met 008 Invisible kunt u lijmen, afdichten én monteren. 008 Invisible hecht ook op o.a. glas, glazuur en nagenoeg alle andere oppervlakken. Een elastisch product met blijvend heldere transparante kleur.

Professioneel kitpistool.

 

Compleet van metaal.

Soepele werking van onderdelen.

Al onze prijzen zijn  excl. btw behalve indien aangegeven

 

Voor informatie

Bel ons

of stuur een contactformulier

Get Adobe Reder

Ons adres:

Markerkant 10-120

1316 AL Almere

Tel: 036 - 5333641

E-Mail:    u-idee@u-idee.nl

Website  www.u-idee.nl

Openingstijden:

Maandag          09:00 - 18:00 uur

Dinsdag            09:00 -  18:00 uur

Woensdag        09:00 - 18:00 uur

Donderdag       09:00 - 18:00 uur

Vrijdag              09:00 - 18:00 uur

Zaterdag           09:30 - 15:00 uur

U-IDEE Groothandel in gereedschappen en metalen tevens smederij en constructiewerkplaats